Instal Plus

LED Ekrane

Profesional Led Ekrane.

Instal Plus përbëhet nga një ekip profesionale në shumë lami të ndryshme të profesioneve. Njëherit përbëhet nga inxhinier te elektros dhe ekspert të Led Ekraneve. Gjithashtu posedon materialed LED më kualitative në vend.

- Kemi prodhim në dimensionet e dëshiruara si dhe prodhim në çdo ngjyrë.
- Është projektuar për ambiente të jashtme dhe të mbrendshëm dhe nuk e demton  uji.
- Madhësia  është prodhuar në madhësi standarde përveç kërkesës tuaj.
- Ju mund ta kontrolloni vetë në kompjuter.
- Aftësia për të ndryshuar reklamën e dëshiruar në çdo kohë.
- Aftësia për të shkruar rreshta të shumta të tekstit dhe për t'i gjallëruar ato.
- Aftësia për të shtuar gif të animuar, jpeg dhe logo ose video.
- 70 tipare të ndryshme të animacionit
- Imazh i qartë në dritën e ditës.
- Ka veçori data / orari.
- Produkti konsumon më pak energji sesa shenjat normale të dritës.
- Produktet tona janë të garantuara për 2 vjet.
- Ju mund të programoni kur shenja do të funksionojë, si dhe çfarë ore duhet të tregojë në cilën orë.

81
Klient të kënaqur

30
Projekte të përfunduara

5
Në Proces

Na Kontaktoni

kontakti
+383 44 391 330
+383 48 391 330
[email protected]
Rr. William Walker Prizren, Kosova Prizren 20000