Instal Plus

Rreth Instal Plus

ne i kthejmë idetë në vepra arti.

Historia - Instal Plus është një kompani e specializuar në shpërndarjen dhe montmin e paisjeve dekoruese elektrike, me një eksperiencë të gjatë në një treg të gjerë me një resume profesionale. E formuar për të sjellur inovacion dhe revision në një treg ku dominojnë dekoret tradicionale, Instal Plus më një integritet të pa cenueshëm synim kryesor ka përmbushjen në mënyër sa më efikase kërkesat e klientit, Ne jemi ata të cilët sjellim në jetë idetë tuaja shoqëruar me kualitetin dhe standartet më të larta.

Misioni - Të modernizojmë tregun e dekorimeve të interierit me ide innovative dhe efikase. Të përmbushim nevojat e një obijekti modern në mënyrë sa më natyrale, efikase dhe adekuate. Të realizojmë cdo project me përkushtim maksimal duke i’u përgjigjur standardeve më të larta me objektiv final besimin dhe kënaqshmërin e klientit.

Vizioni - Themeluar në rrespektin e ndërsjellët midis stafit dhe klienteve vizioni ynë është që të krijojmë një të ardhme më të mirë ku arkitektura shprehet me ide dhe produkte të cilat mbështeten nga inovacioni dhe eficienca.

Principet: 
- Të besueshëm dhe serioz në punimin dhe realizimin e projekteve.
- Të përkushtohemi në punë dhe biznes.
- Të jemi sa më origjinal në implementimin e ideve në projekte të ndryshme.
- Të ofrojmë konkurencë zhvilluese të drejtë dhe të pastër.
- Të ofrojmë ndihmë për cdo kërkes nga klientet.
- Ta vendosim klientin dhe kërkesat e tij në rradhë të parë.
- Ta bëjmë punën me pasion, dashuri dhe përkushtim.

Our Services

MYSHQE

Instal Plus është lider në tregun e myshqeve. Ne ofrojmë dekore të ndrryshme të myshqeve për ambiente të jashtme dhe të brendshme. Njëherit ne ofrojmë myshqe të freskta dhe artificiale. Produktet tona janë origjinale dhe me garancion.

STRETCH DEKORE

Ne jemi ekspert gjithashtu në "Stretch" dekore ku punën tonë e dëshmojnë shumë kompani, restaurante, dyqane të shumta në tërë Kosovën dhe në Shqipëri. Instal Plus posedon material shumë kualitativ dhe të qëndrushem në shumë lloje të ambienteve.

EKRANE LED

Instal Plus përbëhet nga një ekip profesionale në shumë lami të ndryshme të profesioneve. Njëherit përbëhet nga inxhinier te elektros dhe ekspert të Led Ekraneve. Gjithashtu posedon materialed LED më kualitative në vend.

Ekipi ynë

Na Kontaktoni

kontakti
+383 44 391 330
+383 48 391 330
[email protected]
Rr. William Walker Prizren, Kosova Prizren 20000