Instal Plus

Dekore me Barrisol

Barrisol Tavane.

Ne jemi ekspert gjithashtu në "Stretch" dekore ku punën tonë e dëshmojnë shumë kompani, restaurante, dyqane të shumta në tërë Kosovën dhe në Shqipëri. Instal Plus posedon material shumë kualitativ dhe të qëndrushem në shumë lloje të ambienteve.

Stretch Materiali i tavanit është një material fleksibël për shkak të strukturës së tij, fleksibiliteti i saj rrit rezistencën e tij kundër deformimeve.
Është i qëndrueshëm deri në 150 kg në m2.
Ajo nuk lot dhe nuk përkeqësohet për shkak të peshave që mund të jenë në të.
Ngjyra e saj nuk venitet.
Garantohet për 15 vjet.
Nuk ndikohet nga uji dhe lagështia.
Nuk ka çarje në material për shkak të tronditjes.
Ajo ka një çertifikatë evropiane për ndezshmëri B1.
Nuk kërkon mirëmbajtje
Fiksat e ndriçimit të integruar mund të vendosen mbi të.
Mund të përdoret si një burim i butë i dritës duke bërë ndriçim prapa është dritë. Rreth 200gr / m².
Nuk është i ndeshëm në zjarr. (European S1, M1 Certified).
Nuk ndikohet nga rrezet ultravjollcë. (Rrezet X).
Instalimi bëhet në një kohë të shkurtër dhe me lehtësi.
Mund të projektohet sipas dëshirës. Ju mund ta dizajnoni lirshëm atë me strukturën e saj që mund të përshtatet në çdo formë.
Me sistemin e Printimit Dixhital, stretch tavani mund të shtypë çdo lloj imazhi.
Për montimin e stretch materialit (Barrisol’it)  duhet 15cm mbrendësia apo thellësia për shkak të shtrirjeve te lledave .
Format per dizajnin e barisolit mund të bëhen sipas deshirës së klientit
(p.sh form katrore rrethore apo çfardo çoft ).

511
Klient të kënaqur

52
Projekte të përfunduara

31
Në Proces

Na Kontaktoni

kontakti
+383 44 391 330
+383 48 391 330
[email protected]
Rr. William Walker Prizren, Kosova Prizren 20000