Instal Plus
01 / 0
Arti i myshqeve
 • Dekor me myshqe

  Instal Plus është lider në tregun e myshqeve. 
  Ne ofrojmë dekore të ndrryshme të myshqeve për ambiente të 
  jashtme dhe të brendshme. Njëherit ne ofrojmë myshqe të freskta 
  dhe artificiale. Produktet tona janë origjinale dhe me garancion.

 • Tavane Ndriçuese

  Ne jemi ekspert gjithashtu në "Stretch" dekore ku punën tonë e 
  dëshmojnë shumë kompani, restaurante, dyqane të shumta në tërë 
  Kosovën dhe në Shqipëri. Instal Plus posedon material shumë kualitativ 
  dhe të qëndrushem në shumë lloje të ambienteve.

 • Led ekrane me dimensione te ndryshme

  Instal Plus përbëhet nga një ekip profesionale në shumë lami të 
  ndryshme të profesioneve. Njëherit përbëhet nga inxhinier te elektros 
  dhe ekspert të Led Ekraneve. Gjithashtu posedon materialed LED më kualitative në vend.

Rreth InstalPlus

Rreth nesh

ne i kthejmë idetë në vepra arti.

Instal Plus është një kompani e specializuar në shpërndarjen dhe montmin e paisjeve dekoruese elektrike, me një eksperiencë të gjatë në një treg të gjerë me një resume profesionale. E formuar për të sjellur inovacion dhe revision në një treg ku dominojnë dekoret tradicionale, Instal Plus më një integritet të pa cenueshëm synim kryesor ka përmbushjen në mënyër sa më efikase kërkesat e klientit, Ne jemi ata të cilët sjellim në jetë idetë tuaja shoqëruar me kualitetin dhe standartet më të larta.

të specjalizuar në:

Projektet tona

15

Vite me punë të suksesshme
në këtë treg.

Partnerët tanë

Partnerët

Ekipi ynë

Profili ynë Instagram

Instagram

Na Kontaktoni

kontakti
+383 44 391 330
+383 48 391 330
[email protected]
Rr. William Walker Prizren, Kosova Prizren 20000